kunde_udtalelser_left

Tony Evald Clausen anbefaler trykkeriet GP-Tryk og Billigtryksag.dk Han har en Bog som caseUnik rådgivning

GP Tryk har en unik evne til at rådgive og producere tryksager, langt over hvad jeg oplever jeg betaler for. Varsomt og næsten ydmygt rådgav de mig, til at tage en anden papirtype, et andet format og et andet oplag, end jeg oprindelige ville have. Det er i dag soleklart for mig, at deres rådgivning var det helt rigtige. Jeg har fået et produkt, der er langt bedre og med langt mere "Pang" effekt, end hvad jeg selv var i stand til at tænke mig til. Det er min oplevelse at GP Tryk er et trykkeri, der er med mig hele vejen, og som helt klart udelukkende tænker på mit bedste, aldrig på hvad de tjener mest på.

Tony Evald Clausen, Salgspiloterne


 

Thomas, grafiker fra Christina Design London, fortæller om køb af tryksager hos trykkeriet GP-Tryk og billigtryksag.dkFremragende kvalitet & service

Hurtig, effektiv og yderst serviceminded er de første ord der falder mig ind omkring vores samarbejde med GP Tryk. Alle opgaver er udført præcist og i en fremragende kvalitet Levering sker lynhurtig også selvom vi som regel har presset deadline. Vi har fået udført opgaver som; kataloger, foldere, nyhedsbreve, plakater, og postkort til både vores urfirma Christina Watches og cyklehold Christina Watches Onfone – Powered by Dana. Det kan tilføjes at tryksager med ure/smykker kan være tricky, da korrekt guld farve er svær at gengive, også her har vi været fuldt ud tilfredse med resultatet. 

Thomas Jensen, grafiker, Christina Watches


Professionel og kompetent
Logo fra Red Ink, hvor Jesper Rosenlund anbefaler trykkeriet GP-Tryk og Billigtryksag.dkJeg har igennem tiden fået lavet mange opgaver hos GP-Tryk - Heriblandt hæfter, flyers, plakater som kunne falses ned til en brochure, postkort mm. Kvaliteten har altid været i orden og sparringen omkring den optimale løsning til lige netop den pågældende tryksag har været professionel og kompetent.
 
Jesper Rosenlund, Red Ink A/S


Phillip Lind fortæller om at være kunde hos GP-Tryk og Billigtryksag.dkGod hjælp når det "brænder på"
Jeg har efterhånden samlet mig en 7 år i branchen, og med det i bagagen, har man været et par trykkerier igennem, og jeg har aldrig været ude for en bedre service - at man kan ringe op og sige hoooov veeeent, der er en fejl i min folder, og at de så siger jamen selvfølgelig kan du nå det, det er sådan en ting man ikke kan sætte en pris på, og som er meget uundverlig!!

Phillip Lind, grafisk produktionschef

Tilfreds gennem flere år
PH7 kommunikation anmelder køb af tryksager hos GP-Tryk og Billigtryksag.dkJeg har brugt GP-tryk/Billigtryksag gennem flere år og har været meget tilfreds med både service, pris, kvalitet og leveringssikkerhed.

Peder Hovgaard, ph7 kommunikation
 

Adman kommunikations logo, hvor Lars fortæller om gode oplevelser med GP-Tryk som trykkeri
Kvalitetskontrol
 Jeg var imponeret over den meget grundige kvalitetskontrol At trykkeriet ulejliger sig til at kigge trykket grundigt igennem og reagere med en øjeblikkelig opringninger ikke noget jeg før har oplevet i puljetryk.

Meget høj standard
Samlet må jeg sige at jeg ikke en eneste gang har været utilfreds med resultatet – uanset om der har været tale om bøger, hæfter, plakater eller visitkort er trykkvaliteten og efterbehandlingen altid 100% iorden.

Levering og håndtering
 At tryksagen kommer til tiden er stort set ligeså vigtigt som at kvaliteten er i orden. Kataloget kan være nok så flot men det hjælper ikke meget hvis det kommer 2 dage efter det aftalte. GP-Tryk har aldrig skuffet i de år jeg har samarbejdet med dem. Deruover har det været rart at vide at der altid er nogen der kender til - og har ansvar for - ordren, og hvis en kontaktperson videregiver sagen til en anden får man det altid at vide så man til hver en tid kkan ringe og tale med en der kender til opgaven.

Lars Brink, ADman Kommunikation