luksus.hvad_er_luksus_tryksager_left


Bestilling og layout af luksus-tryksager

Brug Luksus-Tryksager når du og din virksomhed vil signalere ekstra god kvalitet:


Kachering

Mat kachering er en tynd laminering, der påføres din tryksag. Det gør din tryksag ekstra holdbar, og giver den en lækker silkeblød overflade.

Partiel 3D-lak

Lakken lægges på omslaget som den sidste finish, og kan bruges til at fremhæve hvad som helst, om det er små detaljer som et logo på dit visitkort eller noget større. Lakken er 30 micron i tykkelsen og kan dermed mærkes med fingrene.

Partiel guld- og sølvfolie

Særdeles velegnet til at fremhæve logoer og slogans, både på forsiden og ryggen af dine tryksager, men det er kun fantasien, der sætter grænserne for mulighederne.


Luksus-kvalitet har aldrig været billigere -Spar på til 86%

Du undgår selv at betale for de dyre opstarter til tryk og lakforme, da vi samler dine tryksager med andre som også ønsker et eksklusivt produkt.

Gratis rådgivning til opsætningen af dine filer til luksus-tryksager

Har du allerede et layout du godt kan lide, kan rådgive dig igennem at få filerne tilpasset de eksklusive muligheder ved luksus-tryksager.


Indhent tilbud på Luksus-Tryksager

Priserne er ex moms og fragt


Luksus-visitkort med partiel UV-Lak og kachering - bestil her

Hvis dit visitkort skal huskes, vil det nyde godt af at du benytter denne luksus-tryk mulighed. Blank UV-lak mod kachering er fremragende til at synligøre dit logo, billede eller grafik.
Hvis du ønsker en ekstra høj kvalitet til billige priser, er dette løsningen for dig.

Lad dine kunder få det bedste førstehåndsindtryk af dig
Her får du 4 minutter fyldt med råd og vejledning om hvordan du og dit visitkort sender de bedste signaler:

Visitkortet er en vigtig del af, hvordan du bliver husket efter et møde med en ny kunde/kollega.

Visitkortet er en vigtig del af, hvordan du bliver husket efter et møde med en ny kunde/kollega. Når du har forladt et møde, er det trods alt dit visitkort som de står tilbage med.
Visitkortet må gøre resten og, så at sige, tale for dig og gøre mødet mindeværdigt. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at kvaliteten er i top.
Se videoen fra salgspiloterne, hvor Tony Evald Clausen går i dybden omkring vigtigheden visitkortets kvalitet, indtryk mv.Mere om Luksus-Tryksager


Skabeloner

InDesign-skabelonerne til luksus-puljen hentes fra deres respektive produktsider. I skabelonerne finder du farveprøven "partiel blank UV-lak" som bruges til lakformen, samt introduktion til brugen af denne og en kort tjekliste

Hvis du allerede har en opsætning

Hvis du allerede har en opsætning, som du ønsker at tilføje lak på kan du hente Farveprøven "partiel blank UV-lak" og indlæse den i dit InDesign Dokument.
Hent farveprøven partiel blank UV-lak

I din luksus-opsætning skal du huske:


At du har valgt Overprint på alle lakforme. Denne funktion findes under "Window – Output – Attributes". Her sætter du flueben ved "Fill" og/eller "Stroke" alt efter hvordan du har udformet lakformen. Efter du har gjort dette, kan du tjekke, at lakformen ikke slår hul ved at klikke på "View - Output Preview".
Alt grafik og tekst er i CMYK
Lakformen ligger over dit grafiske element
Lak må ikke gå helt ved den endelige kant - da risikerer du, at det ryger af. Du bør placere lakken minimum 4 mm fra tryksagens endelige kant
Farven “partiel blank UV-lak” benyttes til lakform
Der må påregnes mispas på +/- 0,5 mm. Der bruges derfor ikke lak på tynde streger og små skriftstørrelser
Der bruges ikke effekter på lakformen (f.eks Drop Shadow)
Ved export til PDF benyttes der ingen Colour Conversion.

Vi anbefaler at du henter vores eksportsettings, som du finder under "Eksportsettings og Farveprofiler"

Bliv professionel grafisk indkøber med Trykkataloget Trykkataloget hjælper dig til at vælge de rigtige papirtyper og trykmetoder til visitkort. Med kataloget får du de tryksager du forventer

Med kataloget får du overblik over papirkvaliteter, farver, trykmetoder og priser på dine tryksager.