Få både personlig rådgivning og fordelene ved online priser. 


 

Kundeservice

Charlotte Bondo
info@billigtryksag.dk
Telefon 86 32 30 33
Har hjulpet vores kunder siden 2007

Charlotte arbejder med vores interne og eksterne logistik, og det er hende, der til dagligt håndterer dine trykopgaver og sørger for, at alle dine tryksager bliver ført sikkert igennem vores afdelinger.
Spørgsmål om leveringtid, porto og valg mellem produktionsmetoderne offsettryk, digitaltryk eller puljetryk er også noget Charlotte kan hjælpe dig med.
Charlotte sørger for, at du får fat i den rette medarbejder, når du har brug for hjælp til teknik i prepress, printcenter, trykkeri eller bogbind. Herunder kan du finde flere medarbejdere, som også er klar til at hjælpe dig.


 

Rådgivning om tryksager

Jan Sortkjær, direktør/partner
js@gp-tryk.dk
Telefon 86 32 30 33
Har hjulpet vores kunder siden 2004

Her kan du få rådgivning om alt indenfor tryksagsproduktion. Lige fra papiret kommer ind i trykmaskinen til specielle efterarbejder, indbindninger og forædlinger. Jan Er udlært trykker og har 32 års erfaring fra den grafiske branche.

Hvis du er indkøber i den offentlige sektor, har du mulighed for at handle med os via tryk-aftalen fra Statens Indkøb. Jan kan rådgive dig vedr. FM-aftalen og om de muligheder, aftalen giver, når du skal købe tryksager.
 

Bliv professionel grafisk indkøber med Trykkataloget Trykkataloget hjælper dig til at vælge de rigtige papirtyper og trykmetoder til visitkort. Med kataloget får du de tryksager du forventer

Med kataloget får du overblik over papirkvaliteter, farver, trykmetoder og priser på dine tryksager.

;