Grafisk produktion siden 1984Grafisk produktion siden 1984

Billigtryksag.dk er GP-Tryks online shop til tryksager


GP-Tryk er et moderne trykkeri med 27 medarbejdere.
I 2002 oprettede vi hjemmesiden Billigtryksag.dk, da vores kunder havde et ønske om hurtige priser og de skulle kunne findes online. I dag kan du finde mere end 500 millioner forskellige kombinationsmuligheder i vores prisberegnere.


Grundlæggerne og de føste maskiner hos Billigtryksags ejer GP-Tryk
GP-Tryk 1984


Offsettryk

Vi har produceret offsettryksager siden starten af 1984, da Gert og Poul Erik stiftede GP-Tryk. Som du kan se i ovenstående video, har trykteknikken udviklet sig gennem årene. Vi startede med en lille 1-farvet trykmaskine og råder i dag over 4- og 5-farvede maskiner med lak i flere forskellige formater.


DTP

Vi har et meget stærkt setup i vores prepressafdeling. Vores hovedleverandør af udstyr er Kodak, som tæller både automatiseret workflow, CTP-anlæg og variable web2print-systemer med mulighed for online korrektur.

Bogbind

Vi kan tilbyde dig at lave vores efterbehandling i huset. Det betyder at du har én leverandør der tager ansvaret for hele din produktion, lige fra PDF til det færdige produkt.


Præg og stans som speciale

Vi har gennem tiden været leverandør til andre trykkerier af både tryk og bogbind. Specielt præg og stans har vi leveret til andre trykkerier, da vores maskinpark indeholder udstyr med meget stor kapacitet og præcision.

Puljetryk

Vores produktion af tryksager i puljer blev sat i system i 2003. Første gang vi arbejdede med konceptet var i 1999. Dengang var vores salgs- og marketingschef Henrik Kruse grafikerelev og tjente lidt ved siden af, ved at stifte et annoncefinanceret månedsmagasin for unge. I forbindelse med annoncesalget, blev annoncørerne også tilbudt at købe små tryksager til reducerede priser. Disse blev produceret når der var samlet nok sammen til det gav overskud. Så med en leveringstid på ca. en måned, kunne frisører mv. få leveret deres aftalekort mm. Siden er der oprettet langt flere produkter og de bliver produceret i faste intervaller hver uge. I dag leverer vi puljetryk i følgende kategorier: Visitkort, postkort, flyers, foldere brevpapir/fakturapapir, salgsmapper og plakater.
 

Digitaltryk

Vi blev tildelt en leverandøraftale til Statens- og kommunernes indkøbsservice i 2007. Det blev startskuddet til en specialicering af digitale tryksager til lave priser. Vi har oparbejdet en stor volumen af digitale tryksager, hvilket har gjort os særdeles konkurrencedygtige på både knowhow, pris og kvalitet. Vi er gennem årene blevet tildelt flere landsdækkende offentlige kontrakter på baggrund af ovenstående kriterier.
Du kan i vores tilbudsberegner lynhurtigt finde frem til vores digitaltryk priser og sammenligne dem med offset. Vi har mulighed for at digitaltrykke: Visitkort, postkort, flyers, foldere, hæfter, bøger/kataloger, labels og plakater samt storformat og roll-up mm.
;