Om Pro-bruger

Her kan du læse om de muligheder, vores Pro-bruger koncept giver dig, når du køber dine tryksager ved os


Hvem kan blive Pro-bruger?

Hvis du arbejder professionelt med indkøb eller produktion af tryksager i fx. en marketingsafdeling, på et reklamebureau, på et trykkeri eller har løbende bestillinger af tryksager, kan du med fordel blive oprettet som Pro-bruger.

 

Ordrehistorik og filarkiv

Som Pro-bruger bliver du oprettet i vores kundecenter. Du får mulighed at følge din ordrehistorik. I kundecentret er der også mulighed for at lagre trykfiler, hvilket er en fordel ved bestillinger med uændret genoptryk. Du kan også se, hvilke oplag du bestilte har bestilt hvornår.
 

GP-Guiden

Virksomheder med en tilknyttet pro-bruger får tilbudt et gavekort på 495,- når de køber den grafiske produktionsguide "GP-Guiden". Den indeholder en lang række professionelle værktøjer, der giver dig mulighed for at tjekke, om din skærm viser de rigtige farver, hvordan forskellige papirtyper gengiver tryk og hele 104 forskellige gramvægte fordelt på 10 forskellige typer papir. GP-Guiden indeholder også en repro-guide, lak, præge og kacheringsprøver, samt prøver på bannere, stof og meget mere.
 

Nyhedsbrev

Som Pro-bruger vil du blive kontaktet, hvis der er opdateringer på farveprofiler, eksportsettings og generelle ændreinger samt tilbud som vi mener er vigtige for vores samarbejde.
 

 

;