Vores trykkeri matcher dine behov

Hos Billigtryksag.dk har du mulighed for at købe tryksager, der matcher dine behov. På vores trykkeri kan du vælge mellem adskillige papirkvaliteter og trykkvaliteter. Samtidig hjælper den online tilbudsberegner med at finde den bedste pris ved vores trykkeri.

Har du brug for hjælp eller rådgivning, er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg tilbyder at gennemgå dine udfordringer via telefonen eller komme på besøg.
 

Kontakt mig på 86 32 30 33
eller send dine kontaktinfo her: info@billigtryksag.dk

Billigtryksag.dk er et trykkeri, som er en del af GP-Tryk, og sammen gør vi det til vores job at klæde dig på som professionel tryksagsindkøber.
Hvis du ønsker rådgivning fra trykkeriets medarbejdere, er de altid klar til at hjælpe dig. 

Trykkeriets priser beregnes online


Hvis du selv ønsker at finde priserne på dine tryksager, kan du lynhurtigt slå dem op her på hjemmesiden. Hvis du har en Trykkataloget ved hånden, kan du samtidig finde prøver af alle de trykkvaliteter, der findes på Billigtryksag.dk

Vores online tilbudsberegner sikrer, at du hurtigt og nemt kan finde prisen på din tryksag. Systemet rummer flere millioner kombinationer af forskellige tryksager – lige fra brochurer, blade og hæfter til plakater, visitkort og kuverter.

Hvis ikke du kan finde det, du søger, eller hvis du blot har spørgsmål til vores trykkeri.

Hurtig behandling af tryksager

Hos vores trykkeri kan du vælge mellem offset- og digitaltryk. Digitaltryk er den bedste løsning til hurtigt producerede tryksag med mindre oplag. Opstarten er meget hurtig, hvilket giver en god kvalitet til prisen. Offsettryk bruges typisk til store oplag og giver den største kvalitet, men denne type tryk er til gengæld dyr i opstart.

Digitalt print er dermed den hurtigste løsning for små opgaver, og her kan leveringstiden være dag til dag. Offsettryk er dog hurtigere ved større opgaver, da denne maskine trykker op til 16.000 ark i timen.

Såfremt der er besparelser ved at vælge nogle tilpassede kombinationer eller trykmetoder, vil du altid få mulighed for et alternativt tilbud på dette. 

Bliv professionel grafisk indkøber med Trykkataloget Trykkataloget hjælper dig til at vælge de rigtige papirtyper og trykmetoder til visitkort. Med kataloget får du de tryksager du forventer

Med kataloget får du overblik over papirkvaliteter, farver, trykmetoder og priser på dine tryksager.

;