Hvad kan GP-Tryk gøre for dig?


Spar tid

Vi hjælper dig med at spare tid, når du skal indhente tilbud eller bestille tryksager

Hos GP-Tryk har vi udgivet værktøjet GP-Guiden og hjemmesiden Billigtryksag.dk. Her kan du lynhurtigt finde priser på en lang række tryksager. Vi har opbygget en online beregner, så du får så mange muligheder som muligt. Du er fx ikke begrænset af standardformater, eller et fast oplagsspring. Du kan også finde den optimale produktionsmetode og vælge mellem fx offsettryk og digitaltryk. Via dit log-in, har du altid overblik over dine bestillinger og tidligere filer.


Få det du forventer

Vi sikrer dig den kvalitet af tryksager du forventer

Når du eller din virksomhed bliver oprettet som kunde hos GP-Tryk, kan du få udleveret det professionelle værktøj, ”Trykkataloget”. Det er en produktionsguide, som indeholder prøver af alle de valg, du kan foretage dig på vores hjemmeside Billigtryksag.dk. Guiden er udarbejdet på nøjagtigt de samme maskiner og materialer, som bliver brugt til dine tryksager. Vi udleverer altid GP-Guiden personligt og sørger for, at du er fortrolig med brugen af guiden. 


Få løst din trykopgave korrekt

Professionelle medarbejdere sikrer dig en individuel rådgivning og løsning

Hos GP-Tryk har vi ikke to kunder, hvis behov er ens. Derfor tilbyder vi dig en individuel rådgivning og løsning af alle dine trykopgaver. Foretrækker du den personlige kontakt, fremfor vores online system eller en kombination, får du det hos GP-Tryk. Vores medarbejdere er klar til løse dine specifikke behov for hjælp – også når noget går galt. Du kan se mere om deres kompetencer på Billigtryksag.dk/kontakt


Hvem er Billigtryksag?

Grafisk virksomhed som tilbyder høj ekspertise gennem erfaringer med tryksager siden 1984.

Billigtryksag.dk er et online værktøj som er udgivet af GP-Tryk A/S.
Vi tilbyder tryksager og rådgivning i hele Danmark. Vores kunder består af professionelle indkøbere, forhandlere og marketingsafdelinger. Vi tilbyder konkurrencedygtige leveringer indenfor kriterierne, miljø, leveringssikkerhed, kvalitet og pris. Ud fra disse kriterier er vi bl.a. gennem EU-udbud blevet tildelt en FM-aftale hos Statens Indkøb, som ét af i alt tre trykkerier i Danmark. 


Alsidigt produktsortiment

Vi sparer dig for koordineringen mellem forskellige leverandører af grafiske opgaver

Hos GP-Tryk har vi en alsidig maskinpark, der kan håndterer fra de helt små, til store grafiske opgaver. Når der er opgaver, der med fordel kan håndteres ved udvalgte underleverandører, varetager vi også denne koordinering for dig, så du kun behøver at handle ét sted. Vi tilbyder også lagerhotel og distribution af dine tryksager.

 

Vi sikrer dig en grøn profil 

Med tryksager fra GP-Tryk A/S, kan du sikre dine signaler en grøn profil

Vi kan tilbyde dig at svanemærke dine tryksager. I vores Trykkatalog og under linket papirkvaliteter kan du se hvor meget CO2 der udledes fra produktionen af forskellige papirtyper. Derfor kan du danne dig et klart overblik over de de mest miljørigtige variationer af tryksager. Vi kan også sørge for, at alt papiret til din tryksag bliver CO2 neutraliseret. 

 
;