Trykmetoder

Her kan du læse om de forskellige trykmetoder og hvilke fordele, det giver at kunne vælge imellem offset-, digital- og puljetryk  

 

Hvilken trykmetode skal jeg vælge?

Der kan være forskellige kriterier for dine valg:
  • Laveste pris: Hvis du ønsker den laveste pris, kan du lynhurtigt danne dig et overblik i vores prisberegner, som vil give dig et alternativt tilbud, hvis en anden produktionsmetode er billigere. Derfor er du altid sikret den billigste pris hos os.
  • Højeste kvalitet: Der er forskel på opløsningen i trykket på offset- og digitaltryk. Langt de fleste brugere kan ikke se forskel, men da Billigtryksag.dk leverer til en lang række reklamebureauer og trykkerier, har vi valgt at skrive om forskellen i dpi, hvor offset har den højeste opløsning. Hvis du har et eksemplar af GP-Guiden, finder du trykprøver på dette under fane 4,5 og 6.
  • Leveringstid: Ved små opgaver er digitaltryk den hurtigste løsning og kan ofte have en leveringstid på helt ned til dag til dag. Ved store opgaver kan offsettryk blive hurtigere, da maskinen trykker med helt op til 16.000 ark 72x102cm ark i timen. Puljetryk kører med fast deadline hver mandag kl. 10 og afsendes efterfølgende torsdag.

BestBuy

Når du vælger BestBuy i dine indstillinger i vores beregner, er du sikret et kvalitetsprodukt, til billigst mulige pris. Vi har valgt nogle papirkvaliteter til de forskellige tryksagsprodukter, som er Billigste. Disse er valgt ud fra en sammenligning af kvalitet og pris, og skal betragtes som vores anbefaling til dig. Når du vælger BestBuy i trykmetode, vil tilbudsberegneren sammenligne omkostningerne til de forskellige trykmetoder og give dig den billigste pris.

 

Læs mere om offsettryk, digitaltryk, puljetryk


Fakta om offsettryk

 

Offsettryk

Omkostninger til opstart: Høj
Efterfølgende stk. pris: Lav
Trykopløsning: 2400 dpi
Max format: 72x102 cm
Hastighed: 16.000 ark pr. time
Leveringstid: 2-7 dage
 
Beskrivelse: Offsettryk er den billigste løsning, når du arbejder med høje oplag. Ved offsettryk er du sikret den højeste trykkvalitet. Hvis du har et eksemplar af GP-Guiden,kan du se, hvordan trykket med en opløsning på 2400 dpi ser ud på tre forskellige papirkvaliteter. Ved offsettryk har man mulighed for at påføre vandlak i samme trykgang, hvilket medfører en hurtigere leveringstid, da papiret er tørt med det samme. Leveringstiden på offsettryk er forskellig fra produkt til produkt, da der kan være forskellige efterbehandlingsmuligheder. Fx. vil et løsblad med vandlak kunne leveres på to dage, mens et katalog kan tage op til syv dage.

NYHED! Kemifri teknologi fra Kodak, når dine trykforme skal fremstilles. Det giver dig følgende fordele:
  1. Mere ensartet farvegengivelse fra gang til gang, da formene er uafhængig af hvor i levetiden fremkalderkemien er.
  2. Fremstillingen af dine tryksager belaster ikke længere miljøet med kemi fra fremkaldelse.
  3. Dine tryksager springer en process over, hvor der spares både tid og økonomi


 

Fakta om digitaltryk

 

digitaltryk

Omkostninger til opstart: Lav
Efterfølgende stk. pris: Høj
Trykopløsning: 1200 dpi
Max format: 45x32 cm
Hastighed: 90 ark A4 i minuttet
Leveringstid: 1-5 dage

Beskrivelse: Digitaltryk er den billigste løsning, når du arbejder med små oplag eller mange forskellige varianter. Ved digitaltryk har du mulighed for at lave variabelt tryk. Vores trykkeri benytter en Richo901 Pro Art digitaltrykmaskine, der printer i en opløsning på 1200 dpi. Hvis du har et eksemplar af GP-Guiden, kan du se, hvordan trykket med en opløsning på 1200 dpi ser ud på tre forskellige papirkvaliteter. Ved digitaltryk kan man levere små opgaver fra dag til dag. Ved store og avancerede produktioner vil leveringstiden på digitaltryk være længere.


 

Fakta om puljetrykPuljetryk


Omkostninger til opstart: Mellem
Efterfølgende stk. pris: Mellem
Trykopløsning: 2400 dpi
Max format: 72x102 cm
Hastighed: 16.000 ark pr. time
Leveringstid: Deadline mandag kl. 10 - sendes efterfølgende torsdag
                       Deadline torsdag kl. 10 - sendes efterfølgende tirsdag

Beskrivelse: Puljetryk produceres som offsettryk. Eksemplet viser muligheden for at trykke otte forskellige A4 opgaver på samme tid. Det betyder at de otte kunder deles om opstartsomkostningerne. Derfor bliver det billigere end ved alm. offsettryk. Puljerne trykkes hver mandag på vores standard papirkvaliteter, Galerie Art Silk i 170g, 350g og 100g Edixion Laser.


Bliv professionel grafisk indkøber med Trykkataloget Trykkataloget hjælper dig til at vælge de rigtige papirtyper og trykmetoder til visitkort. Med kataloget får du de tryksager du forventer

Med kataloget får du overblik over papirkvaliteter, farver, trykmetoder og priser på dine tryksager.

;