Nyheder


Børnenes U-Landskalender

Digitaltryk i offset-kvalitet

Digitaltryk fra dag til dag

Konvolutter i kassevis

Næstved Kommune

GP-Tryk A/S til cykelløb

Nyt shop system hos billigtryksag

Opstart efter ferien

Ferielukket mellem jul og nytår

Tilbud på vistkort

Telefon ude af drift

GP-Tryk A/S overtager Billigtryksag.dk

Iværksætter kan deltage i iværksætternetværk 

Hedder det kuverter eller konvolutter?
Hjælp til iværksættere med grafisk design
Reklamebureau for Iværksætter
Kvalitet og billige tryksager hænger sammen hos os
Trykkeri på Djursland
Offset tryk vs Digital tryk
Discount trykkeri i Grenaa

Nydesignet hjemme side 
16/05 2012 kl 15:30

Nydesignet hjemme side


Så er den nye og forbedret hjemmeside oppe og kører, men hjemmesiden er kun en halvdelen af nyheden.
Sammen med den nye side, har vi også udviklet en grafisk produktions guide, Som vi i daglig tale kalder GP-Guiden. Når man har guiden ved siden af sig, og den nye hjemmeside foran sig, så kan man næsten undværer produktionschefen. Vi har fået lavet en helt ny beregner, som er udviklet til at hjælpe alle vores glade kunder, til en hurtig pris på alle tryksager som er i guiden. Vi kan selvfølgelig stadig hjælpe med specielle tilbud. Vi har altid glade medarbejdere her, der brænder for at hjælpe dig med dine tryksager.

21/10 2011 kl. 14:41

Børnenes U-Landskalender 2011

Børnenes U-lands kalender

GP-Tryk har vundet den prestigefyldte udbudsrunde om at trykke undervisningsmaterialet til dette års U-landskalender

Undervisningsmaterialet til Børnenes U-lands-kalender 2011 er gået i trykken. Materialet består i år af en elevbog, et arbejdshæfte og en lærervejledning til brug i undervisningen i de yngste skoleklasser. Udenrigsministeriet har på baggrund af en udbudsrunde valgt GP-Tryk som trykleverandør af dette årlige prestigeprojekt.

- Det er forbundet med ære at være med til at producere undervisningsmaterialet til Børnenes U-landskalender. I mange hjem er selve U-landskalenderen en tradition i julen. Den har eksisteret siden 1962 og betyder noget for rigtig mange, så den er nærmest blevet en kulturinstitution. 98 procent af danskerne ved, hvad Børnenes U-landskalender er, siger bistandsråd i Udenrigsministeriet Kirsten Selsmark, der er redaktør på undervisningsmaterialet.

Børneklubber i Sierra Leone
Temaet i undervisningsmaterialet, der sælges som klassesæt til landets skoler, er børns vilkår i Sierra Leone i Vestafrika. Overskuddet af salget af Børnenes U-landskalender 2011 går til Red Barnets arbejde med børn i Sierra Leone, der er et af verdens fattigste lande. Pengene bruges på at etablere børneklubber, hvor både yngre og ældre børn via skuespil, kampagner og quizzer lærer om deres rettigheder, og hvordan de løser konflikter på en fredelig måde. De skal lære at skabe venner og ikke fjender efter mange års borgerkrig, der sluttede i 2002.

”De magiske briller” er titlen på elevbog, arbejdshæfte og lærervejledning til Børnenes U-landskalender 2011. Undervisningsmaterialet er tilrettelagt de yngste klasser og rummer forslag til tværfaglig undervisning, aktiviteter og leg.

Billedet øverst:
Da GP-Tryk holdt trykstart på undervisningsmaterialet til årets U-landskalender var 3. klasse samt skoleleder Allan Vestrup fra Østre Skole i Grenaa med. Skoleeleverne fik reserveret et klassesæt, som de kan arbejde med i december.

Børnenes u-lands kalender - gå til dereshjemmeside

TIl toppen
17/10 2011 kl. 14:37

Digitaltryk i offset-kvalitet

Papiret er trykt med offset-tryk på forsiden og digitaltryk på bagsiden. Og forskellen er ikke til at få øje på, end ikke hvis man bruger lup. Kvaliteten er den samme. GP-Tryk har investeret i en ny Ricoh digital trykmaskine, der kan levere digitaltryk i offset-kvalitet.

- Den grafiske kvalitet er meget høj i moderne digitaltryk, siger presale konsulent fra
Ricoh Danmark A/S, Lars Gadegaard.
Han fortæller, at det nu er muligt at forædle sine tryksager ved at mikse digitaltryk og offset-tryk. Med den høje opløsning, det store farverum og professionel styring af medier og farver er det muligt at kombinere alle typer trykopgaver, der er krævet af en leverandør af moderne grafisk produktion.

Kan du se forskel på digital- og offsettryk?
Rekvirer papirprøver hos Henrik Kruse,
GP-Tryk A/S."Man kan ikke længere se forskel på kvaliteten på traditionelt offset-tryk og digitaltryk"

Presale konsulent Lars Gadegaard, Ricoh Danmark A/S


TIl toppen

13/10 2011 kl. 14:35

Digitaltryk fra dag til dag

Nyhedsbreve i ekspresfart

- I vores branche er reaktionstiden afgørende. Tryksager giver mening, når man kan levere dem i en fart.
Sådan siger adm. og kreativ direktør Anders Tranæs fra reklamebureauet AarhusKontoret i Aarhus, der løser opgaver for kunder som Nyt Syn, Lego, Thansen og Nordjysk El-handel.

For Nyt Syn har AarhusKontoret udviklet en national tv-kampagne, der er fulgt op med alle tænkelige reklamer i butikkerne f.eks. plakater, foldere, flyers, brochurer, hyldesvirpere og udsmykninger til butiksfacaderne. Optikerkæden informeres internt om kampagnen via et trykt nyhedsbrev, der sendes ud seks gange årligt. Det bliver trykt digitalt i et oplag på ca. 90 styk hos GP-Tryk.- Når vi afleverer materialet om formiddagen, bliver det trykt, pakket og sendt ud til butikkerne samme dag. Det gør, at vi kan holde nyhedsbrevet meget aktuelt. Med offsettryk ville det ikke kunne lade sig gøre. Det har imponeret Nyt Syn, at vi har så kort en leveringstid, fortæller Anders Tranæs.

Digitaltryk er oplagt
Fordelene ved digitaltryk i forhold til offset-tryk er ikke kun den hurtige levering fra dag til dag. Digitaltryk er også billigere, og kvaliteten er fin, mener Anders Tranæs. Han er ikke i tvivl om, at AarhusKontoret vil få flere og flere af denne type opgaver, hvor digitaltryk er oplagt.
- Meget formidles digitalt, men for mange er det stadig rart at have noget i hånden, når de skal holde sig informeret, siger han.

En masse med i købet
Når AarhusKontoret skal vælge leverandør af trykkeriydelser, lægger bureauet mest vægt på at kunne få sparring. Anders Tranæs er glad for at bruge GP-Tryk som sparringspartner, for her kan han få svar på spørgsmål om grafiske produkter, og det sparer bureauet for at have en produktionsmand ansat.

- Om det handler om tryk på en luftballon eller på kuglepenne, så ved GP-Tryk, hvem der kan levere det, hvis de ikke selv kan. Vi får en masse med i købet. Jeg vil gerne indgå langvarige og loyale samarbejder, hvor jeg ved, at man får en fornuftig og konkurrencedygtig pris. Så behøver man ikke bruge tid på at søge priser andre steder og shoppe rundt efter tilbud, siger han.
Anders
Anders Tranæs - Citat: 'Faglig stolthed betyder meget for GP-Tryk, så vi får et ekstra tjek af tingene. At have en ekstra bagstopper på evt. fejl er meget betryggende, når det skal gå hurtigt'.
Om AarhusKontoret
AarhusKontoret ligger i top-5 over de mest prisvindende reklamebureauer i Danmark. Det århusianske bureau blev stiftet 1/1 2009 af fire kreative med en fortid hos bureauet Uncle: Anders Tranæs, Jonas Nørregaard, Rasmus Dunvad og Thomas Falkenberg foruden den hollandske designer Hans Leijdekkers. Reklamebureauet vil gøre op med alt det overflødige og tidens tendens til at gøre alting mere komplekst og i sidste ende dyrere, end det behøver at være. I dag tæller AarhusKontoret og datterselskabet - det selvstændige webbureau Elektrisk - 12 ansatte. Og kunderne er stærke brands som Nyt Syn, Thansen.dk, Lego, Spinning Jewelry, Bang & Olufsen og Nordjysk Elhandel.
TIl toppen

05/10 2011 kl. 14:31

KONVOLUTTER I KASSEVIS

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er flyttet til ny adresse og skal have trykt nye konvolutter.
Det betaler sig at følge Statens Indkøbsaftale og købe konvolutterne, hvor de er billigst, lyder rådet fra styrelsens servicechef

Camilla fra GP-tryk står klar med konvoluterne

Flyttekasserne er knapt pakket ud endnu. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er flyttet til et nyt domicil på Carl Jacobsens Vej i Valby. I 2010 fusionerede Konkurrencestyrelsen og Forbrugerstyrelsen, og nu samles de to instanser på en fælles adresse. Da adressen fremgår på styrelsens konvolutter, skal der nu trykkes nye i kassevis. Opgaven med at indkøbe nye konvolutter står servicechef Carl Linnet for.
- Det er nemt at være indkøber, for vi skal som statslig myndighed følge aftalen i Statens Indkøb. Vi skal ikke ud og forhandle priser, for det er tilrettelagt for os. Og mine beregninger viser, at GP-Tryks konvolutter er de billigste, siger han.

Sparer penge
For Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen betyder det meget at kunne spare penge ved at købe konvolutter der, hvor det er billigst.
- Vi skal selvfølgelig være omkostningsbevidste og økonomisk ansvarlige. Det tænker vi da meget på. Vores erfaring er, at det er værd at sætte sig ind i reglerne, fremhæver Carl Linnet.
Adresseskiftet betyder også, at de i alt 350 medarbejdere skal have nye visitkort. Der skal trykkes 12 forskellige versioner, men det er ifølge Carl Linnet ingen sag, for han benytter nogle faste skabeloner hos GP-Tryk og bestiller online.
Carl Linnet
"Det er en rigtig god idé at bruge Statens Indkøbsaftaler.
Her ligger der retningslinjer for, hvor vi skal købe tryksager.
Det har gjort det meget billigere for os"

siger Carl Linnet, servicechef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for en sammenhængende konkurrence- og forbrugerpolitik til gavn for både forbrugere og virksomheder. Og for at fremme vækst og nye muligheder ved at styrke konkurrencen og forbedre samspillet mellem forbrugere og virksomheder.
Læs mere på www.kfst.dk

 

TIl toppen
03/10 2011 kl. 14:14

Næstved Kommune

Næstved kommune

Næstved Kommune: Der er mange penge at hente

Køb fornuftigt ind, og få mere for pengene. Det er erfaringen i Næstved Kommune, hvor de enkelte institutioner selv har ansvaret for at købe ind via indkøbsaftalerne

Pengene rækker meget længere, når de enkelte institutioner følger kommunens indkøbsaftaler. Sådan lyder erfaringen i Næstved Kommune. Fra politisk side har kommunen besluttet, at indkøb er noget, der skal tages alvorligt. Kommunen implementerer derfor indkøbskontrakterne i de enkelte institutioner. Det betyder, at brugerne, f.eks. pædagoger, ikke selv skal ud og finde leverandører af eksempelvis tryksager og samtidig sætte sig ind i love og regler på indkøbsområdet. De skal blot benytte de indkøbsaftaler, der er indgået af kommunens Indkøbs- og Udbuds-kontor.

- Fordelen er, at her får man de produkter, der er fremstillet på en miljømæssig og social ansvarlig måde i henhold til de stillede krav. Og her får man en skarp pris, da aftalen er konkurrenceudsat. Der er vanvittig mange penge at spare, og det kommer både kommunen og borgerne til gode, siger e-handelskoordinator Jens Ilnov fra kommunens indkøbskontor.
Han ved, at Næstved Kommune totalt set har sparet over 50 mio. kroner på udbud siden 2007, hvor kommunen satte indkøb højt på dagsordenen som led i kommunesammenlægningen.
Jens Ilnov
Citat fra Jens: 'Vi er stolte af vores arbejde, det kan jeg roligt sige.'
Brugerne undervises
Indkøbskontoret laver jævnligt stikprøveeftersyn på de indkøb, der sker decentralt for at sikre, at brugerne køber fornuftigt ind og benytter kommunens fællesaftaler.
- Vi gør meget for, at vores brugere efterlever principperne. De får ofte et chok, når vi fortæller, at de f.eks. kunne have sparet 3.500 kroner ved at vælge den rigtige leverandør. Penge, de i stedet kunne have brugt på en bustur med børnehaven. Det er sjovere at køre i bus med børnene end at købe luft, fastslår Jens Ilnov.
En af hans opgaver er at undervise de enkelte institutioner i brug af indkøbsaftalerne og orientere dem om, hvor kommunen eksempelvis køber konvolutter.

Professionel leverandør
På trykkeriydelser har Næstved Kommune lavet et prisoverslag over de tre leverandører, der har indgået rammeaftale med Statens Indkøb, som er det program, kommunerne har mulighed for at tilslutte sig. Kommunen har valgt GP-Tryk som hovedleverandør af konvolutter, visitkort, hæfter, programmer, skolekalendere, stemmesedler, lokalplaner og flyers.

- Det er vigtigt, at brugerne får et godt indtryk af vores leverandører. Der må for eksempel ikke være fejlleverancer. Det stiller krav til, at leverandørerne agerer professionelt, og det er vores indtryk, at det lever GP-Tryk fuldt ud op til. Til gengæld føler vi, at vi har en forpligtelse over for leverandørerne. Vi skal bakke dem op og sørge for, at vores brugere benytter dem, siger indkøbs- og udbudskoordinator Emil Gogotic.


Foregangskommune
Næstved Kommune er en af landets foregangskommuner på indkøbsområdet. Det sker jævnligt, at indkøbskontoret bliver kontaktet af andre kommuner, der gerne vil høre, hvordan Næstved Kommune køber ind. I praksis skal de enkelte institutioner købe ind via kommunens e-handelssystem Prisme Indkøb, hvor alle varer, der kan købes på en given aftale og er egnet til e-handel, er lagt ind. På den måde sikres det, at brugerne sender ordren til det rigtige firma. Og de skal ikke bruge tid på at finde frem til, hvilken leverandør, der er den rigtige.

- At få implementeret indkøbskontrakter ude i institutionerne har været en udfordring, fordi der har været mange lokalaftaler, som medarbejderne har været vant til at bruge. Det har taget tid at vænne dem fra det frie valg til at stole på fællesaftalerne. Men efterhånden kan mange se fordelene, og de anvender indkøbsaftalerne i større omfang. Det er jo dejligt, fortæller Jens Ilnov.
Emil Gogotic siger: 'Der er virkelig meget at hente rent økonomisk ved at implimentere indkøbsaftaler ude i de enkelte institutioner' '
TIl toppen

09/09 2011 kl. 09:11

GP-Tryk A/S til cykelløb
Læs artiklen i Aarhus Stiftstidende her er et lille klip fra cykel løbet
TIl toppen

30/01 2009 kl. 13:26

Nyt shop system hos billigtryksag 

Vi er ved at få flyttet billigtryksag over i et nyt shop system.
Der kan derfor være visse opstarts problemer på siden, med fejl og ordre der kan give visse problemer.
Vi håber I vil bære over med os, indtil siden er helt oppe at køre.

TIl toppen
14/01 2009 kl. 11:51

Opstart efter ferienTIl toppen
12/12 2008 kl. 08:36

Ferielukket mellem jul og nytår 


TIl toppen
29/09 2008 kl. 14:17

Tilbud på vistkort 


TIl toppen
29/09 2008 kl. 10:11

Telefon ude af drift 


info@billigtryksag.dk
TIl toppen
16/09 2008 kl. 11:29

GP-Tryk A/S overtager Billigtryksag.dk 


TIl toppen
07/02 2008 kl. 16:39

Iværksætter kan deltage i iværksætternetværk


TIl toppen
07/02 2008 kl. 16:33

Hedder det kuverter eller konvolutter?


TIl toppen
07/02 2008 kl. 16:19

Hjælp til iværksættere med grafisk design


TIl toppen
07/02 2008 kl. 16:10

Reklamebureau for Iværksætter


TIl toppen
07/02 2008 kl. 16:05

Kvalitet og billige tryksager hænger sammen hos osTIl toppen
07/02 2008 kl. 15:56

Trykkeri på Djurslandwww.billigtryksag.dk
TIl toppen
07/02 2008 kl. 15:46

Offset tryk vs Digital trykTIl toppen
07/02 2008 kl. 15:29

Discount trykkeri i Grenaa


TIl toppen
;