Statens Indkøb

GP-Tryk er valgt som leverandør til Staten

Fra 1/1 2011 trådte Finansministeriets aftale (FM-aftalen) vedrørende tryksager i kraft. Statens Indkøb har gennemført en udbudsrunde og valgt GP-Tryk som leverandør i de næste 2-4 år.


Aftalen indeholder prepress og produktion af tryksager, men derudover indeholder aftalen også andre ydelser som fx distributionsløsninger, lager- og Web2print samt grafisk opsætning af tryksagerne.

Logistik


FM-aftalen på tryk, åbner også mulighed for at benytte os til håndtering af distribution af dine tryksager og lagerhotel.

Udfører du jævnligt bestillinger af tryksager så kontakt os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til hvordan vores samarbejde kommer til at fungere mest optimalt de næste 2-4 år.
 

Web2print


Web2Print er interessant for dig, hvis du håndterer mange standardbestillinger af tryksager.

Vores løsning sikrer en hurtig og effektiv bestilling af fx brevpapir, konvolutter, visitkort og alle andre standardtryksager man har brug for. Når du bestiller via dette system, har du altid adgang til dine filer og seneste indkøbsdata. Systemet indeholder desuden en effektiv mulighed for online korrektur og godkendelse.
 

Opsætning


På FM-aftalen, kan vi også tilbyde at lave den grafiske opsætning til trykopgaver.

Hvis du er interesseret i at købe tryksager via FM-aftalen, skal du kontakte Jan sortkjær, GP-Tryk, som kan fortælle dig mere om de fordele du kan få gennem aftalen.
 
;