Billigtryksag.dk, find links til levering, erfaring, miljø, neutralforsendelse og alle de beregnere vi har lavet til dig.

Visitkort, vi har gjort det nemt for dig at bestille visitkort i forskellige formater og oplag.

Blokke, du får mulighed for at vælge mellem A5 A4 og brugerdefinerede blokke med tryk som kan indeholde 25, 50 eller 100 ark pr. blok.

Kuverter, kuverter og konvolutter med og uden rude eller strip kan du købe meget billigt her på billigtryksag.dk. Der findes C4, C5, M5 og M65 konvolutter.

Flyers, tryk af flyers i m65, A5 og A4 kan laves som offsettryk, digitaltryk og puljetryk. Du finder nemt den billigste trykmetode her.

Hæfter, vi tilbyder tryk og print at hæfter, blade (foreningsblade, magasiner og medlemsblade) i farver og S/H lige fra de helt små oplag til store oplag. Tryk af foreningsblade, magasiner og medlemsblade.

Plakater, A3, A2, 50x70 og 70x100 cm er standard formater som trykkes eller printes. Hvis plakaterne er størrer end formatet 70x100cm kan de beregnes under storformat.

Roll up, bliver brugt til flotte udstillinger, messer eller informationsgivende stande med blikfang.

Brevpapir og fakturasæt, Vi trykker noget af Danmarks billigste brevpapir, men i høj kvalitet via vores storproduktion. Skal du have perforeret dit brevpapir til fakturaer kan vi også sørge for det.

Postkort, der er mulighed for postkort som 2 eller 4-sidet, plano med bukkestreg eller falset. Katagorien postkort kan også bruges til kalendere, skilte, indbydelser og julekort via vores brugerdefinerede formater.

Salgsmapper, skal du aflevere et tilbud, præsenteres det flot i en af vores salgs- og omslagsmapper. De kan vælges med tryk, præg eller fx. UV-lak.

Gulvmåtter, billig og effektiv markedsføring direkte overfor egne kunder.

Musemåtter, den helt rigtige kvalitet til den rigtige pris, der placerer dit budskab lige der, hvor din kunde altid ser det.

Klapvifter, med klapvifter er du med til at skabe den gode stemning samtidig med maksimal eksponering.

Luksus-Tryksager, brug Luksus-Tryksager når du og din virksomhed vil signalere ekstra god kvalitet

Klistermærker, vi leverer tryk og print i farver på alle former for ettiketter, streamers og klistermærker.

Kataloger og bøger, tryksager på mange sider kan du få flexbundet eller fræselimet. Det benyttes ofte til tryksager som fx. magasiner, bøger, kataloger.

Banner, når du skal have lavet bannere og outdoor udstillinger kan du bruge materialer som fx. stof tricot i 110 eller 205 gram eller Mesh/netbanner, med efterbehandling som fx. Keder, løbegang og sejlringe.

Skilte, alle tænkelige størrelser, lige fra dørskilte over gavechecks til byggepladsskilte.

Krus, genial og billig branding fx som gave til kollegaerne eller firmaets kunder.

Beachflag, beachflag skaber opmærksomhed både inde og ude.

Valgplakater, genialt alternativ til papirplakater opklæbet på masonitplader.

Beregn tryksagens vægt, når du skal være helt sikker på hvad dine tryksager kommer til at veje kan du regne vægten præcis ud i vores beregner.

Beregn tryksagens rygbredde, det hjælper dig når du skal layoute tryksager som fx. kataloger, magasiner og bøger, der skal indbindes som flexbind med limet ryg.

Skabeloner og tjek af filer, du kan få hjælp til dit layout og opsætning af programmer som fx. Adobe Indesign når du kan eksporterer dine filer til PDF.

Trykmetoder, du kan vælge mellem digitaltryk, offsettryk, puljetryk eller bestbuy. Når du vælger bestbuy vil du altid få vist den billigste trykmetode.

Papirkvaliteter, du finder info om en lang række papirkvaliteter og kan bl.a. se hvilke papirtyper der passer til din tryksag og læse om co2 udslippet ved valg af de forskallige papirkvaliteter.

Trykkataloget, grafisk værktøj der sikrer dig den kvalitet og de farver du forventer. GP-Guiden er et unikt grafisk værktøj for dig der arbejder med tryksager.

Statens Indkøb, hvis du indkøber tryksager til det offentlige, kan du benytte GP-Tryk gennnem vores aftale med Økonomistyrelsen. 

Levering, find leveringstider på dine tryksager, gode råd og vejledende priser. 

28 års erfaring, vores lange erfaring i den grafiske branche sikre dig en stabil leverandør med gode egenskaber indenfor rådgivning om tryksager.

Miljø, hos GP-Tryk og Billigtryksag.dk kan du få dine tryksager svanemærket og der er også mulighed for at få co2 neutraliseret dit papir - vi tænker på miljøet.

Neutral forsendelse, vi er underleverandør af tryksager for en lang række trykkerier og reklamebureauer, netop derfor tilbyder vi neutral levering til dine kunder.

Anmeldelser, kundeudtalelser fra kunder der har købt tryksager hos Billigtryksag.dk og GP-Tryk .

Det får du, hos GP-Tryk kan vi hjælpe dig med at spare tid og du får det du forventer, samtidig med en grøn profil af dine tryksager.  

Trykkeri København, Trykkeriet leverer hurtige og billige kvalitetstryksager til København og resten af Sjælland.